SISTEME CULISANTE MODERNE DE INCHIDERE A TERASELOR SI BALCOANELOR CU STICLA SECURIZATA

 

Destinate spatiilor balcoanelor si teraselor, sistemele moderne de inchidere cu geamuri culisante din sticla securizata sunt tot mai utilizate datorita eficientei sporite si fiabilitatii

Avantajele acestora sunt multiple si vom reveni cu cat mai multe detalii despre fiecare aspect important al acestor inchideri inovative.

Valboss Invest SRL Braila este o companie specializata in realizarea de inchideri moderne, adaptandu-si portofoliul de produse si servicii dupa tendintele internationale si dezvoltarea tehnologica din acest domeniu.

In consilierea tehnica va sunt oferite toate informatiile necesare pentru a alege sistemul de inchidere a terasei/balconului casei, vilei si apartamentului , sau chiar a spatiilor tip Horeca. Orice structura are solutia potrivita.

SISTEME BALCON TIP GHILOTINA AUTOMATE

Sistemul balcon tip ghilotina este un produs care se proiecteaza in conformitate cu proiectele dumneavoastra si poate fi utilizat in multe domenii, fiind un sistem util de sticla.

Sticla ghilotina este un sistem de geam automat rezistent si functional dezvoltat pentru a oferi o usurinta excelenta in utilizare in spatiile de locuit interioare si exterioare.

SISTEME INCHIDERE TERASE

Valboss Invest SRL folosește sisteme complete, solide și durabile pentru a realiza aceste închideri de terase. Scopul acestor închideri este de a ajuta clientul să obțină un spațiu suplimentar, necesar locuinței sau să ajute la împiedicarea depunerii de zăpadă sau ploaie pe aceste platforme.

USI GLISANTE ALUMINIU

Sistemele culisante din sticla marca Valboss Invest SRL propun o serie de formule cu potential tehnic si estetic semnificativ incat sa asigure termoizolatia necesara dar si un aspect exceptional.

File de sticla sunt usor de intretinut dar rezistenta lor este sporita cu ajutorul sticlei securizate de 8 mm sau de 10 mm.

Vitrarea cu sistem glisant poate fi pusa in practica in locatiile unde spatiul este limitat si necesita glisare orizontala. Acest tip de actiune este un avantaj la nivel estetic si functional, totodata fiind si foarte sigur.