Despre noi

Valboss Invest

Activitatea firmei s-a bazat la început pe producţia tâmplăriei de uşi şi ferestre din aluminiu, iar în urma diversificării producţiei, firma şi-a extins activitatea prin producţia tâmplăriei din pvc datorită cerinţelor pieţii.

Atitudinea pozitivă a conducerii firmei privind utilizarea continuă a unei tehnologii moderne şi implementarea unor proiecte de investiţii în vederea creşterii productivităţii muncii, a calităţii produselor fabricate, precum şi reducerea timpului de producţie, au condus la creşterea competitivităţii firmei pe piaţa locală, în prezent firma desfăşurânduşi  activitatea într-un atelier de 800 mp. Printre punctele forte ale firmei putem aminti calitatea superioară a produselor,  preţul atractiv al acestora, precum şi condiţiile de livrare avantajoase.

Producţia de pvc se desfăşoară prin intermediul celor două linii automate, o maşină de lipit la patru capete şi una la două capete plus debavurare CNC, centru automat de debitare, masă montaj feronerie.
Îmbinarea profilelor din aluminiu la colţ (debitate la 45), în vederea realizării tâmplăriei din aluminiu - ferestre şi uşi, se face cu un utilaj speciaizat denumit *maşină de sertizat* dar şi prin metoda clasică colţar cu şurub. Debitarea profilelor se realizează cu o maşină automată la două capete.


Începând cu anul 2006, când a fost fondată societatea noastră, pe lângă activităţile desfăşurate anterior, s-a demarat şi comercializarea profilelor din aluminiu şi pvc, cu o gamă largă de accesorii pentru realizarea tâmplăriei.
În momentul de față, compania deservește un număr de peste 1.000 de clienți prin intermediul celor trei depozite proprii, din Braila, Iaşi şi Arad.
Suntem importatori şi distribuitori pentru marea majoritate a produselor oferite şi furnizăm aceste repere la un raport calitate/preţ competitiv.